Ide og Co: Fra snusket baggårdspuma
til ferm historieekvilibrist

Er du træt af at være usynlig? Lad Ide og Co hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden! Vi er et lille digitalt bureau beliggende på Østerbro i København, og vi er specialister i at gøre dig berømt (eller mindst lige så berømt som en kattevideo) gennem vores kreative kampagner, hjemmesideindhold og design. Vores mission er at gøre dig til en stjerne på internettet, så du kan få flere følgere end din mors tøjbutik på Facebook.

Det lille digitale bureau
der handler om dig

Velkommen til Ide og Co – hvor kreativ digital kommunikation møder AI-kraft!

Vi er et lille digitalt bureau beliggende på Østerbro i København, stiftet i 2018 af Thomas Søndersted og hans uundværlige sparringspartner – AI.

Vi hjælper dig med at fortælle din historie gennem kreative kampagner, hjemmesidecontent og design, så du kan ses, høres og huskes på internettet. Vores fokus er at skabe kommunikation, der handler om dig.

Vi tilbyder tre typer produkter: markedsføringskampagner og koncepter, små promoveringsfilm og explainere samt tekstforfatning.

Vi henvender os primært til selvstændige og mindre virksomheder, der ikke har et stort budget til at hyre traditionelle full-service reklamebureauer.

Vi tilbyder samme services som vores konkurrenter, men til priser, hvor alle kan være med. Vi er også underleverandør til andre bureauer i mediebranchen.

Så hvordan kan vi tilbyde vores services til så gode priser? Grunden er, at vores arbejdsgange og processer er optimeret af AI. Det betyder, at alt overflødigt er skåret væk, så vi kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for vores kunder: at skabe kommunikation, der er tilpasset deres brand.

Vi ved, at det kan være svært at navigere i den digitale verden, og at det kan være overvældende at skulle promovere sig selv på internettet. Derfor er vi her for at hjælpe. Vi har erfaring med at arbejde med mange forskellige brancher og har skabt succesfulde kampagner for vores kunder. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe kommunikation, der gør en forskel.

Hos Idé og Co tror vi på, at god kommunikation er afgørende for succes på internettet. Vi er klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie og skabe kommunikation, der er tilpasset dit brand. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Så hvad venter du på? Lad os hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og fortælle din historie på en kreativ og unik måde. Kontakt os i dag for at høre mere!

Hvem er vi?

Idé og Co er et lille digitalt bureau beliggende i København. Vi hjælper dig med at formidle din historie gennem kreative kampagner, hjemmesideindhold og design.

Vi er desuden underleverandør til andre bureauer i mediebranchen. Vores service er billigere end konkurrenternes, da vores arbejdsgange og processer er optimeret af AI.

Hvad laver vi?

Vi leverer originalt digitalt indhold til din hjemmeside: Design, tekster, billeder nyhedsbreve, videoer, blogindlæg og meget, meget andet.

Vi skaber kreative koncepter med kant – kommunikation, der er tilpasset til din historie, og skiller dig ud fra mængden.

Vi laver markedsføringskampagner, promoveringsfilm og tekstforfatning til mindre virksomheder og selvstændige, der ønsker at øge deres online tilstedeværelse, uden at skulle betale for høje priser.

Vores mission

Hos Idé og Co tror vi på, at gode, velfortalte historier er afgørende for succes på internettet.

Vi er vilde med at sprænge rammerne for, hvad vi selv tror er muligt. 

Vi tror stålfast på, at menneskelig kreativitet, originalitet og faglighed parret med den kunstige intelligens skarpe, analytiske snilde og overblik, skaber unikke, banebrydende resultater, som ikke kan opnås på anden vis.

Mød Ide & Cos team awesome

thomas01

Thomas Søndersted

Idemager, designer og tekstforfatter

thomas@ideogco.dk​

anna

Anna Kruse

Designer og konceptudvikler

anna@ideogco.dk

annemia

AIDA (ide & co Bot)

Optimeringsspecialist

aida@ideogco.dk

sally

Sally

Nuttet cotoneser

sally@ideogco.dk

Sådan arbejder vi

01

Research

Vi kortlægger din målgruppe, dit marked og dine konkurrenter. Vi ser på, hvor der er største mulighed for gevinst og vækst.

02

Definition/brief

Udfra resultaterne af vores research og dine input, formulerer vi en “problemstilling” – det vil sige en brief på den opgave, vi skal løse for dig.

03

Ideudvikling

Vores kreative team udvikler en unik løsning på din brief. Løsningen præsenteres som mockup og skitser.

04

Design

Når du har godkendt mockup og skitser, går vi i gang med at designe din løsning. Vi involverer dig i hele processen – og lytter til dine input. Du kan følge med i udviklingen fra din arbejdsplads via et kunde-login, som vi sender til dig.

05

Brugertest

Vi sikrer os at alt virker efter hensigten, og at budskabet sidder lige i skabet. Derfor inviterer vi et brugerpanel bestående af personer fra målgruppen til at teste din nye kommunikationsløsning.

06

Levering

Når alt er godkendt af dig, vil du modtage den færdige løsning fra os. Vi sørger for, at alt kommer online, og at du får en grundig instruktion i vedligehold og opdateringer mv.

Alt indhold er 100% ejet af dig, og du kan således vælge at benytte et andet firma til videreudvikling af løsningen, hvis du har lyst.

Spørgsmål og svar

Hvad er Idé og Co?
Idé og Co er et digitalt bureau beliggende på Østerbro i København. Vi hjælper selvstændige og mindre virksomheder med at fortælle deres historie gennem kreative kampagner, hjemmesideindhold og design.

Hvilke typer produkter tilbyder I?
Vi tilbyder tre typer produkter: markedsføringskampagner og koncepter, promoveringsfilm og explainere, samt tekstforfatning.

Hvem henvender I jer til?
Vi henvender os primært til selvstændige og mindre virksomheder, der ikke har et stort budget til at hyre traditionelle reklamebureauer.

Hvorfor er jeres priser så overkommelige?
Vores priser er overkommelige, fordi vi har optimeret vores arbejdsgange og processer ved hjælp af AI, så alt overflødigt arbejde kan skæres væk.

Er I også en underleverandør til andre bureauer?
Ja, vi fungerer også som en pålidelig underleverandør til andre bureauer i mediebranchen.

Hvordan kan jeg kontakte Idé og Co?
Du kan kontakte os via vores hjemmeside eller telefonisk. Vores kontaktoplysninger finder du under menupunktet kontakt.

wpChatIcon
wpChatIcon