Kontakt os

hvis du også vil blive set, hørt og husket​

KONTAKT OS

Ide og Co
Willemoesgade 58C, 4.tv
2100 København Ø

CVR 431 575 74

E-mail hej@ideogco.dk
Telefon 42 44 79 14

 

Grib chancen: Din historie venter på at blive fortalt!

Tøv ej en kende – fat mod og omfavn kærligt øjeblikkets mangfoldige muligheder! Kontakt os straks. og lad os hjælpe dig med at fortælle din historie, nå dine mål og skabe merværdi for dine kunder. Hvad venter du på 🙂

Kære beskuer. At hele hjertet velkommen til Ide og Co’s ydmyge kontaktside!

Vi håber, du har haft en god oplevelse, mens du har bevæget dig rundt på vores hjemmeside, og at du nu er klar til at tage det næste skridt og kontakte os. Og lad os fortælle dig, vi elsker at høre fra vores besøgende – det er som en sjælden forekomst af nattergalesangens sødme, tilsat passende, diskrete mængder viktoriansk taffelmusik for vores ører (okay, måske ikke helt, men det er stadig ret fedt).

Så uanset om du har spørgsmål, kommentarer, idéer eller bare vil sige hej, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores adresseoplysninger ovenfor, samt en praktisk kontaktformular og rutevejledning, så du nemt kan finde vej til vores lille digitale oase på Østerbro i København.

Hvis du er den mere gammeldags type, og foretrækker at tale i telefon eller via e-mail, så har vi minsanten også oplistet vores helt traditionelle kontaktkanaler ovenfor.

Vi lover at svare hurtigst muligt, så vi kan få en samtale i gang og hjælpe dig med at fortælle din historie på den mest kreative og unikke måde.

Så tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os til at høre fra dig!

wpChatIcon
wpChatIcon